Over ons

Over ons

Over ons

Aanpakkers XL is sinds enkele jaren een toegewijd en betrouwbaar onderdeel van de dynamische spoorwereld en groenvoorziening in Nederland. Als gecertificeerd uitzendbureau en onderaannemer hebben we ons gericht op het leveren van uitzonderlijke diensten en oplossingen die bijdragen aan de veiligheid en innovatie van het Nederlandse spoorwegnetwerk. Onze expertise omvat spooronderhoud, hekwerkinstallatie en het aanleggen en onderhouden van groenprojecten. Dit heeft de laatste jaren al tot mooie succes geleid in de groen- en spoorwereld.

Wat maakt ons uniek?

- Diepgaande Kennis: Met meerdere jaren ervaring in de branche begrijpen we de nuances en uitdagingen groen- en spoorwereld. - Toewijding aan Kwaliteit: We zetten ons in voor vakmanschap, een combinatie van goede communicatie en het juiste personeel levert mooie resultaten op. - Samenwerking: Als onderaannemer waarderen we de kracht van samenwerking en bouwen we aan duurzame relaties met onze partners en klanten. Waarbij we samen met de klant opzoek gaan naar een opmaat gemaakte oplossing.

Onze missie

Onze missie is duidelijk: Het ondersteunen bij de opbouw en het onderhouden van een veilig en efficiënt spoorwegsysteem waar heel Nederland trots op kan zijn. Daarnaast zorgen we samen met gedreven arbeidskrachten voor het groenonderhoud in de regio. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe we kunnen bijdragen aan uw volgende spoorproject.